TORSBY - MEDALJFABRIK

Imorgon flyttar jag till Östersund. Har inte orkat kolla i flyttlådorna som jag hade med hem från Torsby men idag tittade jag ner i en av lådorna och hittade en lite plastpåse med tungt material i, lät liksom metalliskt när man tog upp den. Det var resultatet från min tid i Torsby som låg i den.

Nu när jag tänker tillbaks så har jag faktiskt haft en liten framgång i de svenska mästerskapen faktiskt:

7 individuella SM-Guld
5 individuella SM-Silver
3 individuella SM-Brons

2 stafett Guld
1 stafett Silver
1 lag Silver

Troligtvis mamma som städat så medaljerna har hamnat i en påse i en kartong. Hon tycker väl inte man ska leva på gammal meriter,... Och jag håller med henne,

.

GAMMAL ÄR ÄLDST

Dagarna rullar på för mig här hemma i Sandviken. Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska springa Stålisloppet och sen flytta upp till Jämtland, Östersund.

Dagens första pass blev ett stakpass med en väldigt nära träningskompis till mig. DÄCKET.

I backen mötte jag en gubbe med schäfer, snällaste hund jag varit med om, började direkt tänka på Lex.

Gubben säger med hes whiskyröst och stort leende
- Du borde köra med traktordäck istället

Jag höll med honom :)


STYRKETRÄNING I GARAGEMILJÖ

.

.

.

KONSTEN ATT NJUTA AV EN LEDIG DAG

Dagen till ära är jag helt ledig från träning, då måste det ju vara meningen att jag har det människor kallar "fritid". Grejen är den att när jag har så kallad "fritid" då vill jag nog helst göra ingenting tror jag.

Så idag tänker jag ägna mig åt min favorit fritidssysselsättning; Att Göra Ingenting.

Det är klart att bara njuta av livet är ju ganska skönt, så jag bjuder på några bilder från aktiviteten "njuta av livet".

.

TA VARA PÅ AUTOMATIKEN

Dagens förmiddagspass var det första passet den här veckan utan någon som helst nederbörd. Inte en droppe regn. Det gjorde att passet blev ganska behagligt och skönt faktiskt.

Dagens pass går inte att jämföra med gårdagens intervaller i konstant regn som var bedrövligt jobbigt men dock jävligt effektivt och bra kvalité. Eftermiddags träningen igår var en löptur i konstant regnande det med. Så eftersom att förmiddagspasset idag va så skönt med inget regn så betyder det straffträning med skivstången i eftermiddag. Hårt som fan,.. Hoppas på riktigt grisigt väder tills nästa träningsdagar så man slipper straffträningen, för två saker man alltid ska ha i åtanke är:

- ju sämre väder och ju tyngre det är att över huvudtaget att ta sig fram ju hårdare blir träningen, per Automatik(mitt favoritväder: en dags snöande ca 3dm snö, följt av 3 dagars regnande)

- ju smutsigare och fulare du känner dig ju hårdare blir träningen, per Automatik (mitt favorit utseende: 3veckor utan någon tillgång till rakhyvel följt av 2timmar kvalitetstid på myr)

Det är faktiskt inte mycket saker man får automatiskt här i livet,

Dagens höjdpunkt kommer i vilket fall bli grabb-hänget ikväll då vi ska se Gefle krossa ÖSK

Kram på er!

GO HARD OR GO HOME

Dagens frukost: risgrynsgröt, banan, blåbär, honung.

Dagens frukost var verkligen en energibomb som resulterade i grym power på förmiddagens rullskidintervaller. Den power'n resulterade dock i att själva rullskidorna fick det jobbigt under passet och faktiskt så pallade dom inte riktigt trycket.

 

Bild ett är resultatet från bild två kan man säga, 

STÅLISLOPPET

Igår anmälde jag mig till Stålisloppet här hemma i Sandviken. Eftersom den springtävlingen alltid går ungefär samma datum varje år har jag inte kunnat deltagit på de senaste 4åren då jag varit på gång med skolstarten på gymnasiet i Värmland som också är ungefär den här tiden varje år. MEN, i år, iiiinget gymnasium :):) och universitet börjar inte förrän 3september.

Stålisloppet är den 1september så då ska jag va med och se hur den gammal löpformen står sig över 5000meter.

Respekt att se att mitt gamla Banrekord över 2600meter står på hemsidan :)

SÄSONGEN 2012-2013 PÅ GÅNG!

Nu är säsongen 2012-2013 officiellt igång i och med Rullskidskytte-SM tävlingarna som var i Sollefteå i helgen.

Blev ett sm-guld och ett sm-silver för min del samt total seger i Swenor Rullskidskytte Cupen. Så måste säga att jag är nöjd med helgen och nu börjar faktiskt säsongen ta fart och perioden med sommar träning är slut om ca 10-12dagar då vi går in i Septeber och jag ska bosätta mig i Östersund och börja studera på universitet där. Följ mig här på bloggen om ni vill se vad jag har för mig om dagarna.

Som sagt så har denna säsong nu dragit igång och det betyder att bloggen också kommer dras igång på riktigt!

Bild från segrarna i Cupen!

(Carl-Johan Bergman, Björn Ferry, Henrik Fristedt, Åsa Lif, Anna Wikström)

Henrik Fristedt

Elitsatsande skidskytt

RSS 2.0