Speaker!

Hej igen bloggen ! :):)
Lämnade in min käraste iPhone till Telia för att jag slog sönder skärmen på den, så jag har fått känt på ungkarls livet på riktigt den senaste veckan här. Har varit helt underjorden när det gäller internet, Facebook och blogg. Missat födelsedagar,skolarbeten o massa saker, men man får skylla sig själv när man förlitar sitt liv till sin älskade iPhone.

Har i alla fall hunnit göra mitt andra "gig" som Speaker under den här veckan :) karriären börjar ta fart nu och jag ser fram emot fler "gig", har i alla fall Valborgsruset och Stjerneskolans orienterings mästerskap på mitt CV nu :)

Mot Värmland

Sitter i bussen på väg hem mot Värmland igen efter flera dagars bra träning. Jag var nog sämst på dom sista tre passen men förhoppningsvis resulterade det i att jag va den som fick hårdast träning!

Tosseberg,Hovfjäll, Kungsberg, Hallstaberget Idre,. Det kan slänga sig i väggen, Huskvarna is the fucking Shit! Respekt till Peppe och Anton som drog upp mig.

Det här va sista lägret för mig som elev på Stjerneskolan, tack och hej!

PÅSKARP

Ett härligt grabb-gäng på väg mot Småland på träningsläger för att köra järnet under Leif Anderssons piska !

-HEROS- foto utställning på Stjerneskolan

Fick vara med på en fotografering som eleverna på media programmet hade, -HEROS- herr fotoutställningen och jag fick vara en representant från skidskytte på Stjerneskolan.

Resultat från dagens match

För er som är intresserade av vad det blev för resultat i dagens badminton; Fristedt - Larsson (11-1) (11-1) (11-8) (11-4) (11-6)
Härligt härligt :)
Härligt att få känna sig lite som en vinnare efter dagens jobbiga fystester på förmiddagen: laktat-test och Vo2 Max test. Roligt att tränaren tyckte man gjorde bra ifrån sig i alla fall :)

David får en returmatch i Bedminton !

Skol-lunchen

Dagens lunch på Stjerneskolan; Do or Die!

Från dagens pass

Hårda grabbar!

Blev ett härligt pass på cykel idag med David, ett pass som inkluderade en sväng upp på Tosseberg :)

Bianchi

Bianchi + sol väder kan bli lika med en härlig förmiddag !

Henrik Fristedt

Elitsatsande skidskytt

RSS 2.0