VILO-DAG I ITALIEN

Idag har vi fått vila här på lägret. Mycket uppskattat. Imorgon ska vi till Obertillach som ligger på andra sidan den Österikiska gränsen för att köra en test-tävling. Obertillach där förövrigt Junior-VM gick i vintras. Ska bli kul att se stadion sommartid också! 
 
vilodagen började med lite simmning i poolen.
 
Italiensk pizza till lunch!
 
Tog en liten utflykt till Cortina
 
Cortina, fin bergsby och OS-stad 1956

TOBLACH/DOBBIACO, ITALIEN

Hej hej !!! 
 
Nu befinner jag mig nere i Italien på träningsläger. Höga berg och tunn luft är mottot för detta läger kan man säga. Har varit här i 3dagar med Militärlandslaget och kommer vara här i 7dagar till! 
 
 
från gårdagens stavgångstur. David, jag & christofer på bilden.
 
Från Dagens rullskidtur i de italienska alperna.
 
Idag på Toppen av Drei Zinnen
 
 

JOBB-DAG

Idag har jag varit med på en jobb-dag för sisu i Edsåsdalen. Ganska skönt tidsfördriv en sån här dag när man är ledig från träning. Jag har varit instruktör tillsammans med lite folk från U-laget och från skidskytte-universitetet.
 
Dagen här avslutas med kaffe och bullar innan vi rullar hem mot Östersund. Kvällen kommer i alla fall bara bli lugn med soffhäng för att försöka vila upp sig efter all träning från lägret i Idre och innan ännu en ny träningsvecka börjar! 
 
Bild från mig klockan 8.00 imorse på Edsåsdalens skidskyttevall! 
 
 
 

MOT ÖSTERSUND

Idag var sista dagen på lägret här på fina Idrefjäll. Som jag sa tidigare så skulle vi i utvecklingslandslaget vara med på den officiella invigningen av rullskidbanan idag.
Mingel och en Uppvisningstävling bestod invigningen utav. Blev lyckat.
 
Nu har  jag fått mig en plats i minibussen som rullar mot Östersund. Nu väntar cirka en vecka hemma i Östersund med lite "administrativt-arbete" samt försöka uppdatera mig lite i mina studier på  Mittuniversitetet inna det bär av på läger i Italien och Tyskland! 
 
Ha det bra! 
 
 
 
 
 

TISDAG-MORGON

Dimman ligger tung över Idrefjäll på vägen till frukosten denna tisdagmorgon.
 
Denna tisdag-förmiddag ska spenderas uppe fjället, planerad tid nånstans mellan 3 & 4 timmar, men med tanke på dimman kan det bli 6timmar också, det vet man aldrig. Tur vi har Simon med oss han som är uppvuxen här i Idre.
 
 

LÄGER !

  
Hej hej! 
 
I fredags "muckade" jag från min militärutbildning i Umeå. Jag var hemma i Östersund i cirka 17timmar innan jag begav mig vidare igår mot Idrefjäll tillsammans med mina landslagskamrater. 
 
Alla i laget verkar vara taggade på läger samt att Idre bjuder på superfint väder. På förmiddagen idag har vi varit ute och sprungit på fjället här omkring, i eftermiddag ska vi ut och köra på den helt nya rullskidbanan, vi i utvecklingslandslaget ska även vara med på den officiella invigningen av den nya rullskidbanan senare i veckan.
 
 
Jag från toppen av Städjan imorse  1131m.ö.h,
 
 

Henrik Fristedt

Elitsatsande skidskytt

RSS 2.0