SUMMERING!

 
Tiden går det är en sak som är sann!
 
Rullskidskytte SM i Torsby är genomfört med en helt ok första dag för mig och ett mer eller mindre nederlag andra dagen. Positivt från helgen är att fysiskt sätt är det bra, jag har tränat mycket i sommar och det verkar gett lite utdelning, och det visade jag hela SM helgen. Skyttet måste komma lite mer på plats för att få riktiga fullträffen där man blir riktigt nöjd med en tävling. Höstens träning med bland annat träningsläger i Idrefjäll, Italien och Tyskland kommer ge fason på dom bitarna.
 
Just nu befinner jag mig i Umeå på militär utbildning för att ha min plats i det Militära Skidskytte Landslaget. Skura golven och bädda sängen 06.00 på morgonen är väl inte riktigt min stil, men lite disciplin är väl inte fel kanske.
 
 
 
Ett mycket regnigt Rullskidskytte SM
 
 
Vapentjänst med Automatkarbin 4 i ett soligt Umeå tillsamans med David, en nära och mycket god skidskytte kamrat.
 
Tack och hej ! 

TOPPA SKYTTE-FORMEN

Alla har väl hört talas om att vi idrottare "toppar form", saken med Skidskytte är att det spelar ingen roll hur bra fysisk form du har om du är ur skytteform, och spelar heller ingen roll hur bra skytteform du är i om du är helt hur fysisk form.
 
Alltså, Dubbelt så mycket form att toppa för en skidskytt som för en vanlig idrottare. Så hur toppar man då en skytte form!?!  Man bryter av... och gör något annorlunda... och något riktigt Roligt!!!!
 
 
 
Mona förbereder för dagens skytteövningar :)
 
 
 
 
Jag skjuter för första gången med 6.5a, i folkmun en riktig "Älgstudsare"
 
 
 
 
Mona visarar hur det ska gå till!
 
 
 
Fokus inför att försöka skjuta en 5.1a
 
 
 
Det tar sig,..
 
 
 
Bytt ut skidskytte prickarna mot springade älg :)
 
 
 
Fullträff!
 
 

VILODAG

Hej ! 
 
Ännu en veckans stenhård träning ute på träningsläger med U-laget m.f är genomförd i Ramundberget, Härjedalen.
 
Lägret avslutades igår och jag har nu rest till Värmland för att ladda inför rullskidskytte SM här nere som är om två veckor.
 
Bjuder på en bild av en glad Henrik som njuter av en dags träningsledigt!
 
 
 
 
 
 

Henrik Fristedt

Elitsatsande skidskytt

RSS 2.0